SUGGERIMENT DE LA SETMANA: “L’art de saber dir no als fills”

Em passo la vida envoltada de nens. M’encanten, però prou!

Els nens són vida, són rialles, són vivències de moments únics, de moments impensables i inesperats, però siguem realistes pares, són inesgotables ells i ens esgoten a nosaltres com adults. Alguns direu que no és cert, que sóc mala mare, mala docent, que mai deixarieu als vostres fills a algú que pensés com jo, però la sinceritat i reconèixer les coses és un valor que als vostres fills han d’aprendre de vosaltres i aquestes afirmacions són un tant certes, o no?

La rutina de l’hivern condueix a una certa tranquil.litat a nivell emocional i temporal. Tenim uns horaris, unes normes, uns hàbits, unes obligacions que ens fan arrancar el motor i que a l’estiu, amb el canvi de temps ens l’apaguen. Deixem de tenir horaris tant “estrictes”, obligacions, etc. Però no ens enganyem, aquesta manca de control és necessària per tots, sobretot per valorar i donar a conèixer que és important fins hi tot a l’estiu o durant les vacances de tenir i seguir uns hàbits.

Per seguir llegint clica AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SEGUEIX-NOS AL TWITTER

Join 17 other followers

VISITES D'AQUEST BLOC

  • 90.544 gràcies!
%d bloggers like this: