PROPOSTA PER DEMÀ DISSABTE

Demà el Toni Massagué i Casals (www.contesperacreixer.cat) realitzarà “L’HORA DEL CONTE” amb el títol “CANÇONS CONTADES”,  a la biblioteca Antoni Tort a les 11. 30 h.

IMG_0199 (Large)

El Toni ens fa cinc cèntims de la sessió que consta de quatre contes:
1- Els colors: conte de creació pròpia utilitzant la cançó “Els colors” (Verd, verd, verd és el color que porto…). Coneixerem el senyor Florit, el senyor Panellet, el senyor Marina i el senyor Macarroni.
2- El Senyor Paret: acompanyat de la meva inseparable amiga, la Filomena (guitarra) explicaré les coses estranyes que li varen passar al Senyor Paret per culpa d’una mosca negra, peluda que quan vola…
3- El Cargol: conte que explica que un caragol volia anar a veure el forat per on surt el sol, però degut a un mal de panxa ha de prendre una herbeta de poliol i…
4- La granja d’en Tomeu: a l’Empordà, que sovint hi bufa la tramuntana, hi ha la granja. Un matí, després d’una nit d’intens vent, en Tomeu va a portar menjar als seus animals i s’adona que tots han canviat de veu. Com s’ho farà en Tomeu per a que cada animal torni a tenir la seva pròpia veu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SEGUEIX-NOS AL TWITTER

Join 17 other followers

VISITES D'AQUEST BLOC

  • 90.446 gràcies!
%d bloggers like this: