SUGGERIMENT DE LA SETMANA: APP, Aprendre els colors

Avui us presentem  una aplicació per aprendre els colors:

 

Aprendre els colors

 

“Color d’aprenentatge” – és un joc educatiu senzilla i emocionant per al nadó. L’ajudarà a introduir el seu nadó amb increïbles colors del nostre món, per burlar d’aprenentatge i molt interessant. Amb l’ajuda de la nostra aplicació vostè nadó aprendrà fàcilment els noms dels colors, aprendre a connectar-se amb diversos objectes, fruites i animals.

Característiques del joc:
• Amb l’ajuda d’aquest noi joc examinarà fàcilment nou colors diferents de arc de Sant Martí: vermell, rosa, gris, marró, púrpura, blau, verd, groc i taronja. Cada color es mostra amb tres quadres divertits brillants que coincideixen amb el color.
• Els noms dels colors i les imatges es pronuncien en tres idiomes: anglès, francès i espanyol. Un nen pot aprendre més d’una trentena de paraules estrangeres. Serà molt útil per a l’estudi addicional d’idiomes. Pronunciació de cada paraula clara i nítida.
• El joc amb interessants pintures a la paret l’ajudarà a fixar les seves habilitats i ajudar a comprovar la memòria d’un nen. Kid trobarà petit ratolí divertit que veure el partit i s’amaguen en un cau.
• La interfície dels nostres jocs dels nens és molt senzill i intuïtiu, amb botons grans, de manera que fins i tot el nen pot utilitzar fàcilment.

Com es juga:
• Color d’Aprenentatge. Imatge d’un determinat color que aparegui a la pantalla amb la pronunciació del seu nom. Després que, alternativament, apareixerà tres imatges explicatives que coincideixen exactament amb aquest color. Per exemple, hi ha imatges de llimona, el sol i el pollastre que es mostra a la pantalla per explicar el color groc, elefant, ratolí, núvol – per explicar el color gris. Imatges sorteig brillants ajudaran a entretenir el nen en el procés d’aprenentatge i que el joc sigui encara més interessant i informatiu.
• Aprendre paraules estrangeres. Tres quadres de fruites, animals o objectes apareixen alternativament a la pantalla amb la seva pronunciació en l’idioma seleccionat. Per repetir cap paraula, premeu de nou la imatge.
• Comproveu el coneixement. Podeu provar les habilitats del nen per reconèixer diferents colors i repetir els seus noms. Kid va convidar perquè coincideixi amb els quadres a la paret i el color. Kid serà triar el color adequat de la tela per al marc. Si els colors es dibuixen en l’ordre correcte, el nen va a escoltar les paraules de lloança i agraïment.

Els nens petits sovint confonen els noms de diferents colors. Les aplicacions els permeten no només aprenen a distingir i anomenar els colors correctament. Amb la seva ajuda, el seu fill pot desenvolupar la capacitat de connectar aquests colors amb diferents objectes.

El joc ofereix tres dibuixos per explicar cada color (animal, plantes, fenòmens meteorològics). No obstant això, vostè pot suggerir el seu propi joc en oferir al seu fill a nomenar unes quantes coses més del mateix color. Aquests exercicis l’ajudaran a desenvolupar la capacitat de pensar lògicament i per entrenar la memòria.

Segon joc de l’aplicació amb pintures a la paret l’ajudarà al seu nen a aprendre a assignar el color adequat entre una gamma d’opcions. SEGUIR LLEGINT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SEGUEIX-NOS AL TWITTER

Join 17 other followers

VISITES D'AQUEST BLOC

  • 90.539 gràcies!
%d bloggers like this: