SUGGERIMENT DE LA SETMANA: una aplicació

Escolta! Toca! Juga! Aprèn! … amb Sant Jordi!
El joc és la millor forma d’aprenentatge que tenim, ja des de petits. Descarrega’t SANT JORDI i anima els més petits a gaudir mentre aprenen.
Cruïlla presenta un conte interactiu per escoltar la llegenda de Sant Jordi mentre el nen o la nena participa en la construcció de la història, fins al final.
El rei, la reina i els habitants d’un poble estan molt tristos perquè el drac es menjarà la princesa. Per sort, el cavaller sant Jordi està disposat a evitar-ho. Vols animar el teu fill/a a descobrir aquesta llegenda tot jugant?
Aquesta aplicació ajuda a treballar la comprensió oral, a aprendre a escoltar i comprendre, a ampliar vocabulari, a escoltar estructures de frases pròpies de la narrativa de la nostra tradició oral… Tot basat en una de les nostres llegendes més populars: la llegenda de Sant Jordi.
Sant Jordi, de Cruïlla i TutoTOONS és:
1. Un llibre interactiu, que anima l’infant a escoltar la llegenda de sant Jordi, a mirar unes il·lustracions molt cuidades pensades especialment per a aquestes edats, i a participar mentre va avançant.
2. Una narració oral, perquè incorpora l’àudio amb la narració de la llegenda, amb l’objectiu que els infants aprenguin referències de l’imaginari clàssic i tradicional dels contes de sempre i reforcin l’hàbit de l’escolta activa.
3. Un joc interactiu, que inclou activitats diverses, com puzles, jocs per classificar, per comptar, per pintar, jocs d’atenció visual, memòria visual i comprensió lectora…
4. Una eina d’aprenentatge, que ajuda els infants a concentrar-se, a comprendre i a escoltar, que són habilitats bàsiques per a nous aprenentatges.
5. Una manera de despertar l’interès de l’infant, perquè la interacció fa més senzill i motivador l’aprenentatge i li permet avançar al seu ritme.

Text extret de: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.tutotoons.app.santjordi

 

App sant Jordi

CLICA DAMUNT DE LA IMATGE PER ANAR AL WEB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SEGUEIX-NOS AL TWITTER

Join 17 other followers

VISITES D'AQUEST BLOC

  • 90.447 gràcies!
%d bloggers like this: