FINAL DE CURS!

Avui, 24 de juliol, a les cinc de la tarda, finalitzarà aquest curs escolar. El vàrem iniciar el 3 de setembre de 2014. D’ençà d’aquell dia hem conviscut moltes hores amb els vostres petits, bonics, delicats, espontanis, riallers, juganers, innocents, inquiets, vius, perspicaços… TRESORS. Moltes gràcies per confiar en la nostra tasca.

Durant aquests onze mesos de treball, de convivència, de vivències, de rialles, de joc, de festa… hem anat coneixent a cada un dels vostres fills i filles. Aquesta coneixença fa que te’ls estimis com són. Hem estimat molt a cada un dels infants que han estat a l’escola perquè estem fermament convençuts que no es pot educar sense estimar.

Alguns d’ells, s’han fet grans, han finalitzat la seva primera etapa escolar i se’n van cap a l’escola dels GRANS (així és com l’anomenen ells).

La Mariona, la Norah, l’Aran, el Jan, el Pau, l’Edgar, el Roger, l’Oriol G., l’Ian Ll., la Bruna, la Jana, el Lluc, el Martí R., l’Ainhoa, la Montsant, la Catalina, l’Ian T., la Claudia T., el Martí T., l’Estel, la Maria, l’Oriol B., l’Oleguer, l’Adrián, el David, la Núria, la Joana, la Nairely Rubí, el Dylan Luis, el Pol, el Daniel, la Sara, l’Alejandro, la Carlota, el Joan, la Isona, el Dylan, la Claudia Ta. i la Laia han gaudit molt durant aquest curs, han après moltes coses, hem après moltes coses de cada un d’ells. Us desitgem el millor en la nova etapa que començareu. I recordeu que el Coral, la vostra primera escola, sempre serà vostra, això vol dir que és el lloc on sereu benvinguts i benvingudes, sempre. Quan vulgueu podeu venir-nos a fer una visita, ens fareu molt feliços.

La resta, la Leyre, la Victòria, la Queralt, l’Elsa, l’Oriol, la Neret, l’Aaron, el Leo, l’Ona, l’Alba, l’Arnau i la Núria que heu començat volant com Marietes, us esperem al setembre per seguir aprenent conjuntament.

Us desitgem un bon estiu!

 

Toni Massagué i Casals

Director

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SEGUEIX-NOS AL TWITTER

Join 17 other followers

VISITES D'AQUEST BLOC

  • 90.010 gràcies!
%d bloggers like this: